Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pandoras æske: United-direktør blev grillet ved møde

Af Jeppe Augustsen
19.09.2023 Kl. 16:06
Der blev mandag afholdt et krisemøde i Manchester United.

Der har været masser at se til for Manchester Uniteds vedkommende denne sommer.

Resultaterne i de første fem spillerunder har ikke været optimale, mens der også har været meget støj uden for kridtstregerne.

 

Svære beslutninger skulle træffes omkring Mason Greenwood og Antony, mens der senest også har været disciplinære problemer omkring Jadon Sancho.

Mange af klubbens ansatte har angiveligt sat spørgsmålstegn ved nogle af beslutningerne, og af den grund blev der mandag afholdt et online krisemøde, hvor klubbens direktør, Richard Arnold, skulle svare på spørgsmål fra klubbens ansatte, som blandt omhandlede hele sagen omkring Mason Greenwood. Det skriver Daily Telegraph.

Ifølge avisen kunne ansatte indsende anonyme spørgsmål, og Daily Telegraph beretter, at Richard Arnold blev grillet med hårde og svære spørgsmål.

Richard Arnold forsvarede klubbens håndtering af Greenwood-sagen og suspendering, hvor han gjorde det klart, at man først traf en endelig beslutning efter den interne undersøgelse.

Derudover kom der også spørgsmål omkring sæsonstarten, og direktøren er overbevist om, at Rasmus Højlund og de andre nye indkøb nok skal bevise sit værd i løbet af sæsonen og fortsat har stor tiltro til Erik ten Hag.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Manchester United afviser: Slåskamp fandt ikke sted

2. Avis: United-stab bekymret over Erik ten Hags agent

3. United-legende ude med riven: "Det er en skændsel"

4Kræver spilletid: Arsenal-stjerne truer med at forlade klubben

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

Annonce