AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 22:48
Palace-stjerne med advarsel: I lader jeres holdkammerater i stikken

Crystal Palaces Andrew Townsend kommer med en opfordring til sine kolleger i Premier League.


Andrew Townsend mener, at det er op til spillerne selv, hvornår Premier League skydes i gang. Og at man lader sine holdkammerater i stikken, hvis man ikke følger retningslinjerne.

I løbet af weekenden blev én Bournemouth-spiller og en anden unavngiven Premier League-spiller testet positiv for COVID-19 ud af i alt 996 foretagne test.

Også i Championship blev der testet. Her blev to ansatte fra Hull-lejren fundet positive for COVID-19 ud af i alt 1014.

Alle skal nu isolere sig i syv dage. Og truslen for, at Premier League ikke genoptages i juni, kan spillerne i Premier League selv styre.

- Fase 1 handlede om, at klubberne skulle bevise, at de havde sikre arbejdspladser. Og det har de gjort mere end rigeligt, fortæller Townsend til Daily Express.

- I fase 2 skal man kigge sine holdkammerater i øjnene. Hvis der er positive tests, er det sandsynligvis på grund af, at dine holdkammerater ikke har overholdt gældende retningslinjer.

Townsend har ikke lagt skjul på, at han ser visse faresignaler i forhold til Project Restart, og blandt andre Troy Deeney og N’Golo Kanté har nægtet at genoptage træningen.

Men han håber dog på, at de nye tests kan få overbevist spillerne om at vende tilbage, skriver mediet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED