AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
11:01:2017 15:08
Palace og Watford kæmper om Hull-profil

Crystal Palace og Watford vil begge have fingrene i Jake Livermore fra Hull.


Crystal Palace og Watford har begge store planer i løbet af januars transfervindue. Crystal Palace ligger på en 17. plads i Premier League, mens Watford er på 14. pladsen og blot har hentet et point i de fem seneste Premier League-kampe. 

Derfor skal der ageres på transfermarkedet og her vil begge klubber have fingrene i Hull-spilleren Jake Livermore. Englænderen, der i denne sæson har lavet et succesfuldt skifte fra midtbanen til midterforsvaret, glippede Hulls nederlag til Manchester United tirsdag aften grundet sygdom. 

Hans stærke for mi denne sæson har tiltrukket interesse fra de to klubber, der har brug for forstærkninger for at klatre væk fra nedrykningsdynget. 

Den nye Palace-manager har ikke gjort det til nogen hemmelighed, at han ønsker at hente nye spillere i løbet af januars transfervindue efter ankomsten til Selhurst Park som erstatning for fyrede Alan Pardew. 

27-årige Livermore har været tre sæsoner på KCOM Stadium. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED