AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 21:41
Palace-angriber antyder januar-exit

Crystal Palace-angriberen Christian Benteke har antydet, at han meget vel kan være på vej væk fra Selhurst Park.


Crystal Palace har været godt kørende i et stykke tid nu, men det har ikke været takket være Christian Benteke, som gradvist har spillet en mindre og mindre rolle for holdet.

Derfor har det været spekuleret i, om belgieren nu er på vej væk fra Selhurst Park, og det er tilsyneladende også tanker, som hovedpersonen selv går med.

Det fortalte Benteke, der netop har scoret to mål for Belgiens landshold i tirsdagens 6-1 sejr over Cypern, i et interview med DH.be.

- Det er altid forskelligt med klub- og landshold. Jeg håber, at denne kamp vil give mig selvtillid og mulighed for at score mere for Palace, men jeg må også overveje situationen nærmere, som januar-vinduet nærmer sig. Jeg vil tænke og se, hvad der er muligt at gøre.

Det er i alt blevet til én scoring i de seneste halvanden Premier League-sæsoner for Palace-angriberen, der derfor ikke overraskende har mistet sin startplads for The Eagles.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED