AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 10:31
På vej til Premier League? Succesfuld italiener vil træne i udlandet

Den tidligere Juventus-træner Massimiliano Allegri vil stå i spidsen for en klub i udlandet.


Massimiliano Allegri er i flere omgange blevet rygtet til Premier League, og de seneste uger har der været en del rygter om, at han snart kan overtage roret i Newcastle. 

Indtil videre er det dog kun rygter, men der er måske noget om snakken. Cagliaris præsident, Tommaso Giulini, kan således afsløre, at italienske Allegri har besluttet sig for at træne et hold i udlandet: 

- I slutningen af januar tilbød jeg Allegri jobbet som Cagliari-træner, selvom jeg godt var klar over, at det var en umulig opgave, fortæller Giulini til Sky Sport Italia.

- Han fortalte mig, at hans næste eventyr ville foregå i udlandet, selvom han var fascineret af vores projekt. 

Der har tidligere været rygter om, at Allegri var i gang med at lære engelsk, og med Giulinis udtalelser kan det godt tyde på, at vi snart får italieneren at se i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED