Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 21:33
På vej til Anfield: Liverpool tæt på at snuppe 16-årigt stortalent foran rivaler

16-årige Kaide Gordon fra Derby County har både været på blokken hos Tottenham og Manchester United, men Liverpool ser ud til at løbe med teenageren


Han er blot 16 år, men højrekanten Kaide Gordon alligevel debut for Derby County allerede i slutningen af 2020, da Wayne Rooney valgte at skifte ham ind i en kamp mod Birmingham. 

Og den purunge talent, der ved den lejlighed blev den fjerde yngste debutant i klubbens historie, har da også et talent, der har fået England store klubber til at finde notesbogen frem. 

Således har både Tottenham og Manchester United været sat i tæt forbindelse med Gordon, men det ser nu ud til, at de begge misser muligheden. 

For ifølge The Telegraph har Kaide Gordon valgt at takke ja til Liverpools tilbud om en kontrakt. Handlen er endnu ikke faldet på plads, men det ventes, at teenageren allerede her i januar rykker til Anfield. 

Prisen for skiftet menes at være lige omkring 1 million pund i første omgang. Liverpool kan ende med at skulle betale 3 millioner for Gordon, hvis en række mulige bonusser indfries. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED