AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 15:51
På grund af krisen: Liverpool hjemsender en række ikke-spillende ansatte

Liverpool skriver lørdag eftermiddag, at klubben har sendt et antal af sine ansatte på orlov med lønkompensation.


Forleden besluttede Tottenham, at alle ikke-spillende ansatte i klubben skulle gå 20 procent ned i løn, og lørdag har Liverpool meldt ud, at en række af klubbens ansatte bliver sendt på orlov med lønkompensation.

Det melder klubben ud på sin egen hjemmeside.

Bolden ruller som bekendt ikke i Premier League på ubestemt tid grundet coronakrisen, og det gør ondt på adskillige klubbers økonomi.

Derfor gør Liverpool nu også brug af muligheden for at hjemsende nogle af de ansatte, som ikke har nogle vigtige funktioner under krisen.

Ved at gøre brug af lønkompensationsordning dækker de britiske myndigheder 80 procent af lønudgifterne til de ansatte på orlov, mens Liverpool selv har valgt at dække de resterende 20.

- De ansatte vil modtage 100 procent af deres lønninger for at sikre, at ingen ansatte står svagere rent finansielt, lyder udmeldingen fra klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED