Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 10:47
På grund af Håland: Chelsea-profil ønsker ikke at forlænge med klubben

Ifølge The Athletic brænder Tammy Abraham ikke ligefrem for at skrive under på en ny kontrakt med The Blues.


Chelsea har gjort signingen af Erling Håland til en af sine topprioriteter i de kommende transfervinduer. Det lyder som sund fornuft af The Blues, men beslutningen har den bivirkning, at Tammy Abraham ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med klubben, så længe der er en reel chance for norsk konkurrence om startpladsen.

Det erfarer The Athletic.

Abraham har ambitioner om at spille fast, så han altid er i spil til det engelske landshold, men den 23-årige englænder er ganske bevidst om, at det kan blive at få det ønske opfyldt, skulle Europas mest lovende unge angriber komme til Stamford Bridge.

Særligt fordi spilletiden under Thomas Tuchel allerede tegner sig til at blive begrænset. Kun fem optrædener har Abraham fået, siden tyskeren overtog trænerposten, og ifølge The Athletic er det ikke totalt utænkeligt, at klubbens akademiprodukt kan blive solgt til sommer - særligt hvis ikke han forlænger sin kontrakt før.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED