Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 12:47
På få måneder: City er tæt på at signe sit tredje sydamerikanske wonderkid

The Citizens skulle være tæt på at signe Penarol-talentet Facundo Pellistri.


Først signede Manchester City de to back-talenter Yan Couto og Kluiverth Aguilar, og nu ser de ud til at få følgeskab af endnu et sydamerikansk wonderkid -  denne gang 18-årige Facundo Pellistri.

Spanske Diario AS får det i hvert fald til at lyde som om, at de forsvarende engelske mestre næsten er blevet enige med uruguyanske Penarol om en aftale om den offensive midtbanespiller.

Penarol kræver omkring £10 millioner, og hidtil har Manchester City indvilliget i at betale 50 procent og resten i forskellige præstationsbonusser.

Manchester Citys plan er angiveligt at tilbyde Pellistri en femårig kontrakt, hvorefter den engelske storklub er klar til at lade stortalentet vælge en klub, han gerne vil lade sig udleje til.

Selv skulle Pellistri, der anses som fremtidens store uruguyanske stjerne, gerne ville til La Liga, og på den måde kan Manchester City altså lade ham udvikle sig med førsteholdsfodbold, før han eventuelt bliver en del af Pep Guardiolas trup i fremtiden.

Det kræver selvfølgelig først, at Penarol og City bliver helt enige om en pris, men AS får det næsten til at lyde som om, at der er tale om en formalitet i øjeblikket.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED