AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 18:39
På den sikre side: United har scoutet to De Gea-erstatninger

Der er stadig usikkerhed om, hvorvidt Juventus kan nå at spolere kontraktforlængelsesfesten på Old Trafford.


Hvis man spørger David de Geas repræsentanter, så skulle den spanske klassekeeper var milimeter fra at forlænge med Manchester United.

Men sådan lød melodien også for to måneder siden, da klubben var på pre-season, og den 28-årige målmand har endnu ikke sat sin underskrift på papir.

Samtidigt erfarer The Athletic, at Juventus er tæt på at tilbyde De Gea en særdeles lukrativ kontrakt, så der er fortsat en lille risiko for, at forlængelsen aldrig finder sted.

Heldigvis har Manchester United identificeret og scoutet to idelle afløsere, skulle spanieren vælge at forlade klubben i stedet.

Det drejer sig ifølge The Athletic om Jan Oblak fra Atletico Madrid og Jordan Pickford fra Everton. Oblak anses af mange som én af verdens bedste målmænd, mens Pickford er ekstremt god med fødderne.

De kommer begge til at koste mange millioner.  Derudover har man også unge Dean Henderson, som i øjeblikket er udlejet til Sheffield United. Han er dog ikke udset en rolle som førsteholdsmålmand allerede nu, skriver sportsmediet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED