AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 09:21
Özil står fast: Jeg bliver i Arsenal til min kontrakt udløber

Arsenal-stjernen har ingen intentioner om at forlade klubben foreløbigt.


Mesut Özil og Unai Emery bliver næppe bonkammerater, og alt tyder på, at den spanske Arsenal-manager har frosset den tyske playmaker ud af startopstillingen.

Senest har der været rygter om, at klubben forsøger at udleje Ôzil i vintertransfervinduet, men i et interview med The Athletic fortæller Arsenal-stjernen nu, at han ikke har planer om at forlade klubben.

- Nej. Jeg har kontrakt til sommeren 2021, og jeg bliver i klubben til da, fortæller den offensive midtbanespiller.

- Da jeg skrev under på min seneste kontrakt, tænkte jeg nøje over beslutningen og sagde til mig selv, at det var en af de vigtigste beslutninger i min fodboldkarriere.

- Jeg havde ikke lyst til kun at blive én eller to år mere. Jeg ønskede at dedikere min fremtid til Arsenal, og klubben ønskede det samme.

Det var dengang. Özil forlængede sin kontrakt i Arsene Wengers sidste sæson som træner for klubben, men sidenhen har tyskeren kun fået spilletid sporadisk under Unai Emery.

Ôzil anerkender, at han har en svær periode med begrænset spilletid, men det er ikke noget, der får ham til at stikke halen mellem benene.

- Du kan gå igennem svære perioder som denne, men det er ikke en grund til at løbe væk, og det har jeg ikke tænkt mig. Jeg bliver her til mindst 2021, fortæller tyskeren.

- Jeg sagde, at Arsene Wenger var en står årsag til, at jeg skiftede til Arsenal, men i sidste ende var det klubben, jeg skrev under med.

- Så selv da Wenger annoncerede, at han forlod klubben, ønskede jeg at blive, for jeg elsker at spille for Arsenal, og det er grunden til, at jeg har været her i seks år.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED