AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 12:30
Özil: Det er ikke min skyld at vi taber til bedre hold

Arsenal-stjernen er træt af altid at få skylden, når Arsenal lider nederlag til de adre Big Six-hold.


Mesut Özil har gennem store dele af karrieren fået kritik for at være en spiller,  som forsvinder i de store kampe.

Det skete i Real Madrid, og mærkatet har også fulgt ham for Arsenal. Selv føler tyskeren dog, at han er blevet gjort til syndebuk, når The Gunners ikke har præsteret mod de andre Big Six-mandskaber.

- Det sker altid, at der står en tidligere ex-spiller på TV og kritiserer mig. Andre fortsætter bare det samme narrativ, og så sætter det sig fast i folks hoveder, siger Özil til The Athletic.

- Hvis vi ikke gør det godt i en stor kamp, er det altid min fejl. Hvis det var sandt, hvordan forklarer man så de dårlige resultater i kampe, hvor jeg ikke har spillet? -  Der er reelt ingen forskel. Jeg ved, at folk forventer mere, men det er ikke så ligetil.

Nogle gange føler tyskeren i hvert fald, at svaret ligger lige til højrebenet.

- Jeg er ikke den eneste spiller på holdet, og husk på, at visse modstandere ganske enkelt bare er bedre end os, udtaler tyskeren.

Arsenal-playmakeren køber heller ikke præmissen om, at der er "store" kampe kontra "små" kampe i Premier League.

- I Premier League kan alle slå alle. Wolves og Norwich slår Manchester City, West Ham tager sejren mod Manchester United, siger Özil.

- Man kan ikke snakke om, at jeg kun præsterer i de "små" kampe, for de eksisterer ikke. Intensiteten er stor i alle kampe, og de "små" hold løfter ofte deres standard mod de "store hold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED