AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 10:41
Oxlade-Chamberlain: Kan ikke forvente at Salah spiller bolden

Alex Oxlade-Chamberlain mener, at Mohamed Salah er nødt til at være lidt egoistisk for at score så mange mål.


Inden landsholdspausen var der en del snak om en episode i opgøret mellem Liverpool og Burnley, hvor Sadio Mané tydeligt var frustreret over, at Mohamed Salah valgte at afslutte et angreb med et skud mod mål frem for at spille senegaleseren. 

Episoden har efterfølgende medført en diskussion om, hvorvidt Salah er for egoistisk, men ifølge holdkammeraten Alex Oxlade-Chamberlain er det en nødvendig del af hans spil. 

I et interview med BBC Sport blev Oxlade-Chamberlain bedt om at afsluttte sætningen "Mohamed Salah er ikke egoistisk, fordi...", hvortil englænderen svarede: 

- Er ikke egoistisk? Laver du sjov med mig? Han spiller ikke bolden til os. Du kan bare spørge Sadio, siger Oxlade-Chamberlain med et stort smil på læberne til BBC Sport. 

- Han er en målscorer, så det er han nødt til at være. Vi kan ikke forvente, at han hele tiden spiller bolden til os og samtidig scorer massevis af mål. 

- Hans måde at spille på giver os sejre, så han er nødt til at gøre, hvad han gør. 

- Han scorer mål, vi vinder kampe, så jeg er glad. 

Salah har i denne sæson bidraget med fire mål og to assists i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED