Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 09:13
Owens spådom: Sådan ender storholdenes kampe denne weekend

Michael Owen er kommet med sine forudsigelser for den kommende spillerunde.


Der er flere storkampe på programmet denne weekend, når Manchester City gæster Tottenham lørdag, inden Liverpool tager imod Leicester på Anfield søndag.

Og starter vi på Merseyside, tror Michael Owen på, at The Reds tager førstepladsen fra The Foxes med en sejr trods klubbens massive skadeskrise.

- Leicester er et stærkt hold, men de er farligst på omstillingerne, hvilket må være det, der bekymrer Liverpool mest. Men Leicester har deres egen andel skader, så jeg forventer en åben kamp med Liverpool som vinder, men begge hold kommer på måltavlen, siger Owen til Metro.

I kampen mellem de to gamle trænerrivaler José Mourinho og Pep Guardiola tror Owen, at det bliver spanieren, som overlister portugiseren.

- Den er svær at kalde, for jeg tror, det bliver en tæt kamp, men kan City finde deres bedste form, så tager de alle tre points med sig tilbage til Manchester, siger Owen.

Samtidigt tror den tidligere Liverpool- og Manchester United-angriber, at Manchester United, Arsenal og Chelsea besejrer henholdsvis West Bromwich, Leeds United og Newcastle i weekendens opgør.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED