Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2020 12:49
Owens forudsigelser: Sådan ender midtugekampene

Michael Owen har vanen tro forsøgt at komme med sit bud på, hvordan næste spillerunde forløber for BetVictor.


Arsenal må nøjes med et uafgjort resultat mod Southampton, mens Tottenham kommer til at tabe en tæt kamp til Liverpool onsdag, vurderer Michael Owen.

- Jeg tror, Liverpool mod Tottenham bliver et brag. Jeg har været meget imponeret over Spurs, men de møder et Liverpool-hold, som ikke har tabt i 65 kampe på Anfield. Jeg tror, de kommer til at stå defensivt, hvilket kan fungere til en vis grad, men jeg forventer, at Liverpools kvalitet i offensiven gør det umuligt at holde dem nede, siger Owen til BetVictor.

Den tidligere Liverpool- og Manchester United-angriber tror også, Arsenal kommer under seriøst pres mod The Saints og formentlig vil være tilfredse med en remis.

- Hvis Arsenal taber igen, er Arteta virkeligt under seriøst pres. Jeg tror, Arsenal går efter at undgå et nederlag, og jeg tror også, at Southampton, selvom de er gode, må indfinde sig med en uafgjort.

Manchester United møder Sheffield United på Bramall Lane, og The Red Devils har været bedst på udebane. Owen forventer også en snæver sejr til Ole Gunnar Solskjær & Co., mens Chelsea og Manchester City burde vinde relativt nemt over Wolves og West Brom.

Owens bud på resultaterne for midtugekampene:

Wolves 0-2 Chelsea

Manchester City 4-0 West Brom

Leeds 1-1 Newcastle

Arsenal 1-1 Southampton

Leicester 2-1 Everton

Fulham 2-2 Brighton

Liverpool 2-1 Tottenham

West Ham 2-1 Crystal Palace

Aston Villa 1-1 Burnley

Sheffield United 0-1 Manchester United


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED