Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 17:40
Owens forudsigelse: Sådan ender storholdenes kampe i weekenden

Michael Owen har givet sit bud på udfaldet af weekendens kampe.


Der er North London Derby på menuen denne weekend, og Michael Owen har en forventning om, at Tottenham vil stå med håneretten, når kampen bliver fløjtet af.

- Baseret på form kan jeg ikke forestille mig andet end en Tottenham-sejr. Arsenals præstationer er styrtdykket den seneste tid, fortæller Owen til BetVictor.

Liverpool står også med en på papiret relativt svær modstander i Wolves, men den tidligere Reds-angriber er overbevist om, at de trækker sig sejrrigt.

- Man kan argumentere for, at Jota er sæsonens signing. Han er brandvarm lige nu, og jeg kunne godt forestille mig, at han scorer mod sin gamle klub og sikrer Liverpool sejren, vurderer Owen.

Owen har til gengæld ikke samme tiltro til en af sine andre tidligere klubber - Manchester United.

- Gennem flere uger har det været svært at vurdere, hvordan United kommer til at spille. Den ene kamp er de gode, den næste dårlige, men West Ham har været stabile og på vej frem. Det bliver svært for United, og jeg ser som minimum West Ham vinde gå derfra med et point, fortæller Owen.

Opgøret mellem Leeds og Chelsea kunne også sagtens blive målrigt og ekstremt underholdende. Owen tror også på, at oprykkerne kan drille The Blues, men i sidste ende har Chelsea bare mere kvalitet på holdet end Leeds.

- Chelsea kan kun angribe, og det kommer måske Leeds til gode, for jeg tror, de får det sjovt med at slå kontra. I sidste ende tror jeg dog, at Chelsea har nok kvalitet til at sikre sig sejren, siger Owen, der heller ikke tvivler på, at City nok skal tage en sikker sejr mod Fulham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED