Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 13:43
Owen opfordrer Solskjær: Nu er den oplagte chance for at droppe fast starter

Michael Owen mener, det er på tide, at Dean Henderson får en række kamp i træk for Manchester United.


David de Gea blev skadet i forsøget på at redde James Ward-Prowses formidable frispark i søndagens sejr over Southampton, hvorefter den spanske førstemålmand blev erstattet af Dean Henderson.

I skrivende stund er der ingen meldinger om, hvorvidt De Gea fortsat er skadet eller ej, men Michael Owen opfordrer Ole Gunnar Solskjær til at udnytte muligheden til at lade Dean Henderson træde i karakter.

Efter flere sæsoner med dalende præstationer og et stigende antal fejl er det et tilbagevendende diskussionsemne, hvorvidt den engelske keeper måske har overhalet sin spanske kollega indenom. Nu har Solskjær chancen for at teste det.

- Hvis man gik og overvejede, om det var på tide at skifte ud på målmandsposten, så er dette det rette tidspunkt. Jeg tror ikke, Solskjær ønsker en konfrontation med hverken den ene eller den anden keeper, siger Owen til Premier League Productions.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, Solskjær ønsker at droppe De Gea, men pludseligt kan man retfærdiggøre det ved at sige; "Hey, du blev skadet, og Henderson gjorde intet galt, efter han erstattede dig".

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED