Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2021 15:06
Owen: FSG styrer klubben fornuftigt

Tidligere Liverpool-angriber, Michael Owen, forstår, hvorfor Jürgen Klopp vil have en ny midterforsvar, men mener, at klubbens ejere driver en fornuftig forretning.


Liverpool er hårdt ramt af skader i de bagerste geled, og det blev igen et omtaleemne så sent som søndag aften, hvor Liverpools unge forsvarsspiller, Rhys Williams, var stærkt involveret i Marcus Rashfords 2-1-mål. 

Mange havde også forventet, at Liverpool havde ageret i transfervinduet denne måned efter en ny midterforsvar, men det ser ud til, at manager Jürgen Klopp skal finde mulighederne i truppen på egen hånd. 

Tidligere Liverpool-angriber, Michael Owen, forstår Klopps frustrationer over manglende indkøb, men at i en pandemi, som verden lever under, kan det være svært at finde midlerne. 

- Han valgte at gå med Williams denne gang (kampen mod United, red.). Jeg tror, at Klopp gjorde det klart, han vil have en midterforsvar, men de mennesker der holder på pengene, er deres beslutning, og du er nødt til at drive klubben ordentligt, siger Owen til BT Sport. 

- Hvis pengene ikke er der, så er pengene der ikke, mener Owen. 

Jürgen Klopp og Liverpool har Tottenham på udebane på torsdag som deres næste opgave.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED