AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 10:20
Owen: Der er ikke den store forskel mellem Manchester United og Liverpool

Michael Owen mener ikke, at der er den store forskel mellem Manchester United og Liverpool, hvis man ser på truppens kvalitet.


Gennem de seneste seks år er en andenplads i 2017/18-sæsonen blevet Manchester Uniteds bedste placering i Premier League.

Med fem point efter de første fire kampe i denne sæson er det ikke blevet til den bedste start for De Røde Djævle.

Rivalerne fra Liverpool besidder førstepladsen med maksimum point, men den tidligere Liverpool- og Manchester United-spiller, Michael Owen, mener ikke, at der er stor forskel i de to truppers kvalitet.

- Manchester United har vundet lidt trofæer hist og her, og ser man holdet nu, er det en skygge af sig selv, hvis man sammenligner det med Sir Alex Fergusons hold. Det kommer til at tage tid til at genopbygge det, siger Michael Owen til ESPN.

- Jeg mener ikke, at spillerne nødvendigvis er så dårlige. Hvis man sammenligner spillerne med andre hold - eksempelvis Liverpool. Er Manchester United-spillerne så langt fra dem? Det mener jeg ikke. De har mere forståelse for deres spillestil, hænger mere sammen og har selvtillid. 

- Jeg snakkede forleden med John Barnes, og han var af samme mening. Han mener ikke, at der er den store forskel mellem de to hold, lyder det fra Michael Owen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED