Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 11:33
Owen advarer: Rivalisering mellem Liverpool-stjerner kan "koge" over

Michael Owen mener fortsat, der er en rivalisering mellem Mohamed Salah og Sadio Mané, som kan vise sig skadelig i det lange løb.


Intern konkurrence kan være sundt, men Michael Owen mener, rivaliseringen mellem Mohamed Salah og Sadio Mané kan give anledning til bekymring for Jürgen Klopp på sigt.

Begge Liverpool-stjernernes iver efter at komme på måltavlen, til tider på bekostning af hinanden, har førhen skabt historier i den engelske presse om, at forholdet mellem de to frontmænd skulle være dårligt.

Sidste sæson var Mané tydeligt rasende, da Salah undlod at aflevere bolden i en sejr over Burnley, og historien gentog sig selv i sejren over Sheffield United, da Salah ramte stolpen i stedet for at spille en fri senegaleser.

- Mané siger tydeligvis noget til Salah efterfølgende, der er en reaktion, og der er helt klart stadig noget mellem dem. Det må man forvente, og det er sikkert sundt med noget rivalsering, men koger det over, er det usundt, fortæller Owen til DAZN.

- Det er kun godt, at begge spillere er desperate efter at score, så lige nu er der ingen grund til at lade sig gribe af det, men man kan se, at rivaliseringen stadig er der.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED