Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 20:28
Overvejer tilbagekøb: Real Madrid lurer på at hente Tottenham-profil hjem

Spanske Sergio Reguilón har gjort det godt siden skiftet til Tottenham, og ifølge forlydender overvejer Real Madrid nu at aktivere deres tilbagekøbsklausul til sommer


Real Madrid valgte sidste sommer at skille sig af med den unge venstreback Sergio Reguilón, der sæsonen forinden havde gjort det godt på lån i Sevilla. Det udnyttede Tottenham til at sikre sig ham for en pris på 225 millioner kroner. 

Og Reguilón er kommet flyvende fra start i London-klubben, hvor det indtil videre er blevet til 20 optrædener og fem assists. Den formkurve har nu fået Real Madrid til at kigge nærmere på deres tidligere spiller. 

For spanierne har nemlig indsat en tilbagekøbsklausul på 340 millioner, der kan indløses til sommer, hvis både spiller og klub ønsker det. Og ifølge avisen Sport skulle Los Blancos aktivt overveje den mulighed, da veteranen Marcelo kan være på vej videre til en ny klub efter denne sæson. 

Hvis Real Madrid vælger at aktivere tilbagekøbsklausulen kan Tottenham ikke vælge at sige nej til buddet. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED