Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2022 16:45
BEKRÆFTET: Manchester United og Feyenoord er enige

Manchester United har allerede en aftale på plads med Feyenoord.


For ganske kort tid siden kunne Fabrizio Romano berette, at Manchester United forsøger at kapre Lyons handel med Feyenoord om Tyrell Malacia.

Lyon og Feyenoord skulle have indgået en mundtlig aftale om en pris på den hollandske back, der angiveligt lød på €15 millioner inklusiv bonusser - svarende til 111 millioner kroner.

Herefter meldte den hollandske journalist fra Voetbal International, Martijn Krabbendam, at Manchester United og Feyenoord er enige om en pris.

Det bliver nu bekræfter af danske Frank Arnesen, der er sportsdirektør i Feyenoord.

- Aftalen med Manchester er der. Vi venter nu på Tyrell. Hvis han siger ja, så er en transfer til Manchester United på vej, siger Arnesen til 1908.nl.

Artiklen fortsætter under videoen

Tyrell Malacia har samme agent som Frenkie de Jong, som angiveligt også skulle være enig med De Røde Djævle om en kontrakt.

Den unge hollænder spillede 32 ligakampe for Feyenoord sidste sæson, hvor det blev til fire assists og et mål.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE