Overtidsscoring sikrede Newcastle remis

Af Simon Jensen
16.03.2019 Kl. 18:54
Bournemouth og Newcastle delte i porten, da de to mandskaber tørnede sammen lørdag eftermiddag. En Newcastle-scoring dybt inde i overtiden sørgede for pointdelingen.

Det var gæsterne fra Newcastle, der kom bedst fra land i opgøret, da de i overtiden af første halvleg kom i front via et fornemt frisparksmål fra Salomon Rondon. Men allerede i minutterne efter startfløjtet på anden halvleg havde Bournemouth bragt balance i regnskabet igen, da Joshua King udlignede med sin første af to scoringer i opgøret.

Den anden scoring fra nordmanden faldt ni minutter før tid, og så lignede Bournemouth pludselig den mest sandsynlige vinder af opgøret. Det ville Newcastles Matt Richie – i øvrigt en tidligere Bournemouth-spiller – dog ikke være vidne til, og med sit blot andet mål i sæsonen sørgede for 2-2 og dermed et point hver til de to hold.

Med det ene point rykker hverken Bournemouth eller Newcastle sig afgørende væk fra midterplaceringerne i Premier League. De er i øjeblikket at finde på henholdsvis 11. og 13. pladsen.