AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 12:50
Oversigt: MOTM fra hver kamp i 14. spillerunde

14. spillerunde er et overstået kapitel, og vi står nu tilbage med ti Man of the Match-kåringer, der fortjener at blive hyldet.


Kåringer er Premier Leagues officielle "Budweiser King of the Match"-kåringer.

Newcastle v Manchester City - 2-2 - Kevin de Bruyne

Belgieren scorede et fantastisk langskud og leverede derudover en dominerende præstation, der i alt endte med at sikre ham hele 61 procent af stemmerne.

Burnley v Crystal Palace - 0-2 - Wilfried Zaha

Zaha var på pletten for anden kamp i streg i præstation, der offensivt var på en langt højere hylde, end nogen ande spiller på banen kunne nå.

Chelsea v West Ham - 0-1 - Aaron Cresswell

Venstre backen scorede sit tredje sæsonmål samt holdte clean sheet i, hvad der måske kan ende med at blive et vigtigt vendepunkt for West Ham.

Liverpool v Brighton - 2-1 - Virgil van Dijk

Han scorede to målm hvilket lige akkurat var nok til at vinde i sidste ende - ingen anden end van Dijk kunne nogensinde vinde prisen.

Tottenham v Bournemouth - 3-2 - Dele Alli

Flot første mål - nummer to var fremragende. Dele Alli ligner sit gamle jeg som sin egen form for skyggeangriber, og det tør vist siges, at det kom til udtryk mod Bournemouth.

Southampton v Watford - 2-1 - Danny Ings

Han har været en af få lyspunkter for Southampton i denne sæson, og lørdag var han nok en gang på pletten i en præstation, der sikrede sig over to tredjedele af stemmerne.

Norwich v Arsenal - 2-2 - Pierre-Emerick Aubameyang 

To scoringer sendte gaboneseren tilbage i målform, hvilket Arsenal om nogen har brug for i disse stunder.

Wolves v Sheffield United - 1-1 - Raul Jimenez

Den mexikanske angriber scorede for en gangs skyld ikke, men han leverede en assist og spillede generelt en flot kamp. Han modtog over 43 procent af stemmerne.

Leicester v Everton - 2-1 - Jamie Vardy

Vardy scorede igen, igen, igen og var en essentiel faktor i at Leicester formåede at gøre comeback mod et stærkt spillende Everton-mandskab.

Manchester United v Aston VIlla - 2-2 - Jack Grealish

Fuldstændig fænomenal præstation af Grealish, der styrede hele kampen og scorede et fantastisk mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED