Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2021 20:36
Overraskende: Tottenham taber i Conference League

Tottenham led et smalt nederlag på udebane i Conference League mod Vitesse torsdag aften.


Selvom det var et reservespækket mandskab, som Nuno Espirito Santo sendte på banen, var Tottenham favorit til at vinde opgøret mod det hollandske mandskab, der i årevis har været samarbejdsklub med Chelsea.

Uden profiler som Harry Kane, Pierre-Emile Højbjerg og Heung-Min Son var det et noget tandløst Tottenham-mandskab, der var troppet op i Holland.

Det kneb gevaldigt med at skabe chancer, selvom spanske Bryan Gil i anden halvleg testede træværket. Men tættere på kom London-klubben ikke.

Og i stedet var det den tyske wingback Maximilian Wittek, der blev matchvinder for Vitesse med 12 minutter tilbage af kampen, hvor han passerede Pierluigi Gollini fra kanten af feltet med et velplaceret spark.

Nederlaget betyder, at Tottenham er nummer tre i sin gruppe, der toppes af Rennes med syv point. Vitesse er toer med seks point, mens Mura er sidst uden point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE