Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2022 19:13
Overraskende skifte: Premier League-klub ser ud til at snuppe Digne

Lucas Digne ser ud til at forlade Everton, men det bliver ikke Chelsea.


- Lucas Digne har bedt om at blive solgt.

Sådan lød det fra Everton-manager, Rafael Benitez, om Lucas Digne tidligere på ugen, og venstrebacken ser ud til at få sit ønske opfyldt.

Der har været snak om et skifte til Chelsea og Newcastle, men det ender det formentlig ikke med.

Chelsea er angiveligt ikke interesseret i at lave en permanent aftale, som Everton har i sinde, mens Lucas Digne ikke ønsker at skifte til Newcastle, som kæmper om overlevelse. 

Sky Sports-reporter erfarer, at den franske back i stedet er på vej til Aston Villa. 

- Aston Villa ser ud til at have slået konkurrenterne fra Chelsea, West Ham og Newcastle. De (Aston Villa, red.) er nu i fremskredne forhandlinger med Everton om Lucas Digne, skriver Rob Dorsett fra Sky Sports.

- Chelsea har ikke intensiveret interessen, mens Digne foretrækker Aston Villa over de andre muligheder. Nu skal der forhandles en pris på plads, som formentlig vil ligge på £20-25 millioner. De personlige vilkår forventes ikke at blive et problem, lyder meldingen fra Sky Sports-reporteren.

Udover Sky Sports melder Daily Telegraph og The Athletic også, at en handel mellem de to klubber nærmer sig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE