Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 15:24
Overraskende: Liverpool tæt på at forlænge med exit-truet spiller

Liverpool har formentligt tænkt sig at forlænge med at tilbyde midtbanespillere Naby Keïta en ny kontrakt.


Naby Keïta er aldrig gået hen og blevet den store succes, man håbede, dengang Liverpool hentede midtbanespilleren til Anfield tilbage i 2018.

I dag har guineanske Keïta mindre end to år tilbage af sin kontrakt med The Reds, mens det sporadisk har forlydt, at Liverpool er interesserede i at afskedige spilleren, som ikke længere er foretrukket af træner Jürgen Klopp.

26 årige Keïta har ganske vist mistet sin stamplads i Liverpool, hvilket har haft meget at gøre med skader, men det betyder ikke, at man i Liverpool har givet op spilleren. Sådan lyder det nu fra Goal.

Det relativt troværdige medie erfarer her til eftermiddag, at Liverpool har tænkt sig at trodse spekulationerne og i stedet tilbyde Keita en ny kontrakt med klubben.

Dette er både for, at man i tilfælde af, at interesserede klubber skulle melde sig på banen, kan kræve en god sjat, men også fordi man som udgangspunkt forsøger at få udløst Keitas uforløste potentiale i Liverpool trøjen.

Også spillere som Alisson, Virgil van Dijk og Fabinho meldes tæt på en ny kontraktforlængelse med klubben.

Keita har optrådt 53 gange i Premier League i løbet af sine tre år i Liverpool. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE