Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 09:21
Overnattede i detentionen: Tre personer anholdt efter City-kamp

I alt tre mænd blev anholdt, da Manchester City lørdag tog imod Burnley.


I alt tre mænd blev anholdt, da Manchester City lørdag tog imod Burnley.
 
To mænd er blevet anholdt efter mistanke om homofobiske kommentarer i forbindelse med Manchester Citys kamp mod Burnley lørdag eftermiddag.
 
Endnu en mand, i 20'erne, er blevet anholdt på grund af gadeuorden og vold mod tjenestemand. De tre mænd forblev varetægtsfængslet natten til søndag, hvorefter de skulle afhøres.
 
- Størstedelen af de fans, der kommer på stadion til eftermiddagskampene opfører sig eksemplarisk, og dem vil vi gerne takke, lyder det fra politiinspektør i Greater Manchester Police, Jamie Collins.
 
- Vi arbejder tæt sammen med Manchester City for at promovere god opførsel til kampene og for at identificere dem, der begår kriminelle handlinger.
 
- Jeg vil gerne sende en klar besked om, at de, der overværer fodboldkampe med det sigte at udvise truende adfærd ikke vil blive tolereret.
 
På banen endte kampen 2-0 til Manchester City efter mål fra Bernardo Silva og Kevin de Bruyne.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE