Overblik: Tirsdagens Carabao Cup-kampe

Af Mads Bye Marboe
27.08.2019 Kl. 20:53
Flere Premier League-mandskaber har tirsdag aften været i aktion i Carabao Cuppens anden runde, og vi giver dig her overblikket over kampene.

Flere Premier League-mandskaber er trådt ind i Carabao Cuppens anden runde, og tirsdag aften blev de første af disse kampe afviklet.

Brighton skulle på besøg hos Bristol Rovers fra League One, og Graham Potters mandskab endte med at komme på en ganske svær opgave. Den tidligere Swansea-manager stillede flere reserver, ligesom han havde indkøbte Aaron Mooy med fra start for første gang i sæsonen. 19-årige Aaron Connolly bragte gæsterne planmæssigt i front efter 55, men Tom Nichols fik udlignet små ti minutter senere. To minutter inde i overtiden blev The Seagulls dog reddet fra fiaskoen, da rutinerede Glenn Murray sendte Brighton videre i turneringen.

Norwich valgte ligeledes at spare flere profiler, eksempelvis topscorer Teemu Pukki, og det blev dyrt mod Crawley fra League Two. Beryly Lubala bragte Crawley i front efter 17 minutter, og Kanariefuglene kunne ikke svare igen. De er derfor ude af turneringen.

Aston Villa spillede sig omvendt sikkert videre, da det blev til en knusende 1-6-sejr ude over Crewe fra League Two. Ezri Konsa, Keinan Davis, Frederic Guilbert og Jack Grealish lavede alle et enkelt mål, mens Conor Hourihane lavede to af slagsen.

Et andet Premier League-mandskab, Watford, skulle forsøge at rejse sig ovenpå en skidt sæsonstart, og det lykkedes med en 3-0-sejr over Coventry. Senegalesiske Ismaila Sarr nettede til 1-0 inden pausen, hvorefter Daryl Janmaat og Adalberto Peñaranda gjorde det til henholdsvis 2-0 og 3-0 i anden halvleg.

West Ham slog sikkert Newport County med 0-2 på scoringer af Jack Wilshere og Pablo Fornals, og så vandt Sheffield United hjemme 2-1 over Blackburn. Richard Stearman og Oliver Norwood lavede målene.

Southampton havde danske Pierre-Emile Højbjerg med fra start og vandt 0-1 ude over Fulham på en scoring af unge Michael Obafemi, og så blev Roy Hodgsons Crystal Palace-mandskab slået ud af Colchester efter straffesparkskonkurrence. Opgøret sluttede 0-0 efter ordinær spilletid.