AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 18:14
Overblik: Så klimavenlige er Premier League-klubberne

Premier League-klubberne er i problemer ift. bæredygtighed, og her er en oversigt over, hvem der er mest klimavenlige.


Der er masser på tapetet i forbindelse med bæredygtighed og at være klimavenlig, og her er Premier League-klubberne ingen undtagelse.

BBC har nemlig gennemgået klubberne, og analyseret på, hvem der er længst fremme, når det kommer til grøn omstilling, og her er det altså ikke alle topklubberne, der brillerer.

Analysen er baseret på følgende otte faktorer, som klubberne blev bedt om at fremlægge data på: ren energi, energieffektivitet, bæredygtig transport, plastikforbrug, håndtering af skrald, vandeffektivitet, plantebaseret føde eller CO2-neutrale madtilbud, kommunikation og engagement i forhold til klima.

Klubberne blev tildelt ét point per kategori, hvis de gjorde brug af passende initiativer på stadion, træningsbanen og kontorer, mens planer om disse gav et halvt point.

Oversigten er som lyder:

1. Arsenal, Manchester City, Manchester United, Tottenham (8 point)

2. Brighton, Newcastle, West Ham (7,5 point)

3. Everton, Sheffield United, Aston Villa (7 point)

4. Burnley, Chelsea, Liverpool, Wolverhampton (6,5 point)

5. Bournemouth, Norwich (6 point)

6. Leicester, Southampton (5,5 point)

7. Crystal Palace (4,5 point)

8. Watford (2,5 point)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED