Af Rasmus Bendrup
19.01.2019 Kl. 17:10
Her er et overblik over resultaterne i dagens 16-kampe i Premier League.

Bournemouth – West Ham (2-0):

Bournemouth tog hjemme på Vitality Stadium imod West Ham, som blev nedlagt med 2-0. Målene blev scoret af Callum Wilson og Joshua King efter henholdsvis 54 og 90 minutter.

Liverpool – Crystal Palace (4-3):

Liverpools fans vil ikke være klubben taknemmelige efter dagens kamp imod Crystal Palace, hvor kampen endte 4-3.

Manchester United – Brighton (2-1):

Manchester United fortsatte formen imod Brighton, hvor Paul Pogba og Marcus Rashford scorede for The Red Devils, imens Pascal Gross nettede for Brighton. Pogba omsatte et straffespark efter 27 minutter imens Rashford fik bolden i kassen efter 42 minutter, mens Gross gjorde opgøret spændende med 18 minutter igen. Dermed er United efter deres seks sejre på stribe nu blot tre point bag Chelsea på fjerdepladsen, som dog har én kamp i hånden.

Newcastle – Cardiff (3-0):

Newcastle lammetævede Cardiff hjemme på St. James' Park, hvor forsvarsspilleren Fabian Schär nettede efter både 24 og 63 minutter, imens Ayoze Perez slog det sidste søm i Cardiff-kisten i overtiden.

Southampton – Everton (2-1):

Danskerklubben Southampton havde både Jannik Vestergaard og Pierre-Emil Højbjerg i startelleveren, da Everton blev besejret med 2-1. Her scorede James Ward Prowse efter 50 minutter, imens Lucas Digne lavede selvmål efter 64 minutter. Gylfi Sigurdsson reducerede i overtiden.

Watford – Burnley (0-0):

Opgøret mellem Watford og Burnley endte målløst, men Burnley havde chanceovertag, og var uheldige med at ingen af deres syv skud på mål gik ind.