Overblik: Flere PL-mandskaber ude af Carabao Cuppen

Af Mads Bye Marboe
28.08.2018 Kl. 21:11
Flere Premier League-mandskaber var i aktion i Carabao Cuppen tirsdag aften, og tre af dem måtte lade livet i pokalturneringen.

Tirsdag aften var der hele 21 kampe på programmet fra Carabao Cuppen, og flere af Premier League-mandskaberne skulle i aktion i pokalturneringens anden runde.

Crystal Palace mødte nedrykkerne Swansea, og det var med den tidligere FC Midtjylland-spiller, Alexander Sørloth, fra start. Nordmanden takkede for tilliden ved at score kampens eneste mål, som også var hans første officielle mål for The Eagles.

Andensteds bragede Brighton og Southampton sammen, og her var det sidstnævnte, som havde Jannik Vestergaard på bænken, der kunne tage sejren på en sen hovedstødsscoring af Charlie Austin.

West Ham gæstede League One-klubben, AFC Wimbledon, og The Hammers gik ikke videre uden problemer. Wimbledon kom foran efter bare to minutter, men Issa Diop fik udlignet efter 63 minutter, inden Angelo Ogbonna bragte West Ham foran efter 83 minutter. I to minutters overtid cementerede Chicharito sejren.

Fulham gik også videre, da Aboubakar Kamara sørgede for at sende Exeter City ud af turneringen. Franskmanden scorede kampens to mål efter henholdsvis fire og 48 minutter.

Cardiff havde omvendt store problemer, da de fik besøg af Norwich. Kenneth Zohore startede kampen på bænken, ligesom det var tilfældet for den tidligere Brøndby-spiller, Teemu Pukki, og sidstnævnte kunne se sine holdkammerater fra Norwich vinde med 3-1. Dennis Srbeny scorede til både 1-0 og 2-0, mens Max Aarons gjorde det til 3-0. Bruno Ecuele Manga reducerede for Cardiff efter 77 minutter, men det var ikke nok til at forhindre et tidligt, walisisk exit.

I et af rundens andre opgør fik Bournemouth besøg af MK Dons, og Eddie Howes tropper gjorde det sikkert af med gæsterne. Lys Mousset, Ryan Fraser og Jordon Ibe scorede målene i 3-0-sejren. Leicester, som sparede Kasper Schmeichel, gjorde også kort proces mod Fleetwood, der blev slået med 4-0. Christian Fuchs, Vicente Iborra, Kelechi Iheanacho og Rachid Ghezzal blev noteret for scoringerne.

Wolves vandt 2-0 over Sheffield Wednesday på scoringer af Leo Bonatini og Helder Costa, mens Huddersfield, der havde Jonas Lössl i startopstillingen som eneste dansker, tabte med 2-0 til Stoke. Saido Berahino scorede kort efter pausen, inden Juninho Bacuna lavede selvmål til 2-0 langt inde i overtiden.

Onsdag skal Newcastle, Everton og Watford også i aktion i turneringen.