AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 23:14
Overbevist Mourinho: Komplette Liverpool vinder mesterskabet

Jose Mourinho kalder Liverpool-mandskabet for det komplette puslespil, og portugiseren tror også, at de render med det engelske mesterskab.


Liverpool rykkede otte point foran Leicester og Chelsea og ni point foran Manchester City i Premier League, efter The Reds hjemme slog The Citizens med 3-1. 

Jürgen Klopps mandskab har fået en historisk god start på sæsonen med 34 point efter 12 kampe, hvilket matcher rekorden, som City to gange tidligere har præsteret, mens Liverpool også havde samme pointantal i 1990/91-sæsonen efter 12 kampe. 

Dengang vandt Liverpool ikke mesterskabet, men Jose Mourinho tror, at Liverpools 29 års mesterskabstørke vil ende i denne sæson. 

- Hvis man er bagud i titelræset, skal man føle, at man kan nå dem. Hvis man fører ligaen relativt stort, skal man føle, at det ikke er ovre endnu, sagde Mourinho til Sky Sports.

- Men der er jeg ikke. Jeg er her. Og her, fra mit synspunkt, tror jeg, at det er afgjort, medmindre der sker noget dramatisk, og det kunne være en skade, som ødelægger holdet. Liverpools hold er det komplette puslespil. Den måde, de spiller på, er tilpasset spillernes kvaliteter. 

- City er i stand til at vinde syv, otte eller ni kampe i streg, men jeg kan ikke se, at Liverpool smider denne fordel på ni point.

Roy Keane, der også var i studiet, tilslutter sig Mourinho. Den tidligere Manchester United-kriger tror også, at løbet er kørt for City. 

- Jeg er normalt ikke en gambler, men jeg tror, at det er afgjort. Det vækker min interesse, når vi taler om kravene for den moderne fodboldspiller, som prøver at vinde titler. Folk siger, at det ikke bliver nemt, og sådan skal det heller ikke være.

- Hvis det var nemt, ville alle vinde ligatitler, men det er der få, der prøver. Det er meningen, at det skal være hårdt og krævende. 

Den tidligere Liverpool-spiller, Graeme Souness, tør dog ikke dømme City ude endnu. 

- Jeg synes ikke, at City var dårlige i dag. City er et godt hold, og man skal ikke afskrive dem. De kommer tilbage. De mødte Liverpool på det forkerte tidspunkt, da de manglede vigtige spillere. 

- Når man møder Liverpool, skal man gerne have alle sine bedste spillere til at levere. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED