AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 12:11
Oveflødig i Spurs: Midtbanespiller på vej til tyrkisk fodbold

Efter ankomsten af Giovani Lo Celso og Tanguy Ndombele ser det ifølge tyrkiske Fanatik ud til, at Victor Wanyama er overflødig i Tottenham.


Således rapporterer det tyrkiske medie, at en repræsentant fra Galatasaray er landet i London for at forhandle en kontrakt på plads med Wanyama.

Det forlyder, at Tottenham er interesserede i at sælge Wanyama, og det ser som sagt ud til, at han ikke vil få meget spilletid i den nye sæson.

Den nigerianske landsholdsspiller var således ikke med i Spurs’ sæsonåbner mod Aston Villa.

Derudover meldes det fra Fanatik også, at Galatasaray også er på udkig efter Chelseas franske midtbanespiller Tiemoue Bakayoko.

De oprindelige rapporter fra Tyrkiet melder, at de tyrkiske giganter har tilbudt Chelsea £1.5 mio. for at leje Bakayoko.

Ingen af de to nævnte spillere ser ud til at være en del af deres manageres planer i den nye sæson, og et skifte kan derfor være på tale.

Det er endnu uvist, om Galatasaray ender med at hente enten Wanyama eller Bakayoko, men et kontrakttilbud til en af de to ligger i kortene ifølge Fanatik.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED