Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 08:12
Otte år siden i dag: Husker du denne drømmekasse fra Yaya Touré?

Vi er faldet over en af Yaya Tourés klassiske mål i Manchester City-trøjen. Og vi kan ikke tænke på andet.


Den ivorianske midtbanespiller Yaya Touré spillede i Manchester City i perioden 2010-2018, hvor han udviklede sig til en af verdens bedste på sin position.

Vi husker alle hans mange, flotte mål udenfor feltet, hans raids fremad banen samt hans delvist nonchalant, men alligevel effektive boldopmgang.

Det er normalt ikke sidens stil at poste om alverdens fantastiske mål, for så kunne man virkelig blive ved, men i dag gør vi en undtagelse.

Det gør vi, fordi det i dag er otte år siden, at Yaya Touré lavede et af sine mest karakteristiske scoringer. Det gjorde han på udebane imod russiske CSKA Moskva i Champions League.

Se målet her:

En ting er, hvor formidabelt målet er, mens scoringen virkelig skildrer, hvem Touré var på sine gode dage. Og dem var der mange af i løbet af hans prime.

Tag dig tid til at gense klippet, der ikke kan undgå at minde én om det fantastiske bidrag nu 38-årige Yaya Touré gjorde til underholdningen i Premier League.

Touré nåede at spille 316 kampe i City med 79 mål og 50 assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE