Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 12:17
Oscar forklarer: Derfor fejlede De Bruyne og Salah i Chelsea

Oscar er kommet med sit bud på, hvorfor tingene ikke fungerede for Kevin de Bruyne og Mohamed Salah på Stamford Bridge.


Dengang var niveauet ganske vist anderledes, men Chelsea havde to af nutidens bedste Premier League-spillere på lønningslisten i form af Kevin de Bruyne og Mohamed Salah - men lod dem begge forlade klubben, hvilket må være svært ikke at ærgre sig over som tilhænger af The Blues.

Nu vejer den tidligere Chelsea-profil Oscar ind med sit bud på, hvorfor det ikke fungerede for den belgiske playmaker samt den egyptiske målmager på Stamford Bridge. I Kevin de Bruynes tilfælde var det i høj grad et spørgsmål om at være det rette sted på det forkerte tidspunkt.

- De Bruyne nåede at assistere mig. Der var en formation, hvor vi spillede Hazard, De Bruyne og mig selv på midtbanen, og det fungerede godt, men han fik kun få chancer, spillede godt og blev så skadet. Jeg tror, han endte med at være et dårligt match, fordi der var så mange om buddet til positionerne på midtbanen, fortæller Oscar til Yellow and Green Football.

Med Mohamed Salah var det noget helt andet. Måske kom egypteren bare til Chelsea for tidligt i sin karriere, for attituden var anderledes end i dag, vurderer Oscar.

- Salah var ustoppelig til træning, men altid meget genert og stille udenfor banen. Jeg gætter på, han manglede den selvværd under kampene, som vi sidenhen har set i alle andre klubber, som han har spillet for, fortæller Oscar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED