Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 12:17
Ornstein med transferforudsigelser: "Tror Eriksen ender i Manchester United"

David Ornstein fra The Athletic kommer med sine transferforudsigelser.


Der er for alvor gang i transferrygterne i den globale sportspresse, hvor der dagligt kommer flere forskellige meldinger.

Flere spillere får mere spalteplads end andre, og det gælder bl.a. Christian Eriksen, der kan hentes på en fri transfer.

I et interview med HaytersTV bliver den pålidelige Athletic-journalist, David Ornstein, bedt om at komme med sine transferforudsigelser for nogle af disse spillere.

Christian Eriksen til Manchester United

- Jeg kan tage helt fejl, men jeg tror muligvis, at Eriksen ender i Manchester United. 

Raheem Sterling til Chelsea

- Som det ser ud nu, så ser det ud til at blive Chelsea, hvis han skifter, men jeg tror, at der - i hans hoved - er et lille antal af klubber i Europa, som han kan tage til. 

Frenkie de Jong til Chelsea

- De personer, som er i spillet, er overbeviste om, at skiftet (til Manchester United) sker, inden transfervinduet lukker. Men det kan ende med at blive en lang og smertefuld proces for Manchester United og deres fans. Barcelona vil have den højeste pris, og Manchester United vil have den laveste pris. Det er ren poker. 

Kalvin Phillips til Manchester City

- Det er en handel, som jeg tror sker, men det tager nok længere tid, end vi havde forventet, fordi de to klubber har vidt forskellige værdiansættelser.

Gabriel Jesus til Arsenal

- Han er Arsenals topprioritet i dette transfervindue. De gør alt, hvad de kan for at få den i hus og hente ham så hurtigt som muligt. Arteta vil bygge hans offensiv omkring Jesus, men lige nu er der ingen aftale. Chelsea og andre klubber er også interesseret, så hvis Arsenal tager for lang tid, så kan de ende med at tabe den kamp.

Raphinha til Arsenal

- Han er hot lige nu, fordi Arsenal har budt på ham, der er blevet afvist af Leeds. Arsenals interesse i ham er stærk. Det er en handel, som også vil tage noget tid. 

Richarlison til Tottenham

- Han er et emne hos Tottenham, og jeg tror, at det skifte vil ske. Everton har et meget højt prisskilt på ham, og lige nu kan jeg ikke se Tottenham eller en anden klub matche det. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE