AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 09:17
Optimistisk: West Ham holder øje med Ljungberg

West Ham har angiveligt rettet blikket mod Freddie Ljungberg, selvom svenskeren kun lige er tiltrådt som midlertidig manager i Arsenal.


Arsenal valgte i løbet af ugen at fyre Unai Emery efter en række skuffende resultater, mens Freddie Ljungberg i samme ombæring blev forfremmet til midlertidig træner.

Den tidligere Arsenal-profil skal senere i dag lede holdet for første gang, men ifølge Daily Star kan han i fremtiden ende med at stå i spidsen for et helt andet London-hold. 

Avisen skriver således, at West Ham holder øje med Ljungberg, der er en kandidat til at overtage roret i klubben, hvis Manuel Pellegrini skulle blive fyret.  

West Ham hentede i går en flot sejr mod Chelsea, hvilket formentlig har forlænget Pellegrinis tid i klubben en smule, men trods sejren er det et faktum, at West Ham har haft en dårlig sæson. 

Det vides endnu ikke, hvor længe Ljungberg skal stå i spidsen for the Gunners, men trods den usikre fremtid er han altså et emne i West Ham, som han spillede for i 2007/08-sæsonen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED