AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 12:18
Optimistisk Pope vil generobre startplads

Nick Pope forlængede fredag sin kontrakt med Burnley, og han går benhårdt efter at vinde pladsen i buret tilbage.


Nick Pope blev Sean Dyches foretrukne mand mellem stængerne i Burnley i 2017/18-sæsonen, og hans præstationer bragte ham endda med i Englands VM-trup sidste sommer.

I en Europa League-kvalifikationskamp mod Aberdeen tilbage i juli blev Pope dog skulderskadet, og siden da er det blevet til bare to FA Cup-kampe.

Tom Heaton har derimod sat sig tungt på pladsen i buret mod slutningen af sæsonen, men Pope forlængede fredag sin kontrakt med The Clarets indtil sommeren 2023, og den 27-årige keeper går benhårdt efter at vinde startpladsen tilbage.

- Jeg vil tilbage til, hvor jeg sluttede, og jeg vil hjælpe klubben med at bygge videre på de tre år, jeg har været her indtil videre, siger Pope ifølge ITV og tilføjer:

- Sæsonen har ikke været god for mig på grund af skaden. Det er frustrerende, og det er ikke gået, som jeg havde håbet efter en suveræn sæson sidste år, men det er fantastisk at være her, og jeg vil hjælpe klubben med at bevæge sig fremad.

Joe Hart og Tom Heaton har begge spillet 19 Premier League-kampe i sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED