AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2020 11:50
Optakt med stats: Liverpool vinder ikke over Manchester United

Ser man på statistikkerne er oddsene ikke for en Liverpool-sejr i weekenden.


I 23. spillerunde er der storopgør på programmet.

På Anfield får Liverpool besøg af Manchester United, som altid er en intens affære mellem de to rivaler.

Manchester United er indtil videre det eneste mandskab, der har formået at tage point fra Liverpool i denne sæson, der har vundet 20 kampe og spillet den sidste uafgjort på Old Trafford.

Liverpool er storfavoritter hos bookmakerne til at tage de tre point, men ser man på statistikkerne, er Manchester United deres hademodstandere, og selvom de vandt opgøret på Anfield i sidste sæson, viser statistikkerne, at Manchester United får point med fra Anfield.

Vi har set nærmere på de mest interessante stats forud for kampen. Nedenstående stats er fra Opta og leveret af SpilXperten:

- Liverpool har kun vundet et ud af de seneste elleve opgør mod Manchester United (1 sejr, 5 uafgjorte, 5 nederlag).

- Liverpool har tabt 28 Premier League-kampe mod Manchester United.

- Liverpool tager for første gang imod Manchester United på Anfield, mens de er nummer et i ligaen.

- Manchester United er Jürgen Klopps værste modstander i sin managerkarriere, som han har mødt 10 kampe eller flere. Han har kun vundet to gange i sine 10 kampe mod dem.

- Manchester United har tabt de seneste to kampe på Merseyside (Liverpool og Everton), og de har ikke tabt tre i træk på Merseyside siden 1979.

- Liverpool har aldrig tabt eller spillet uafgjort mod Manchester United hjemme på Anfield, hvis de bragte sig foran. De har kun vundet. 

- Manchester United har vundet tre og spillet tre kampe uafgjorte mod Liverpool på Anfield, hvis de var foran. De har aldrig tabt, hvis de bragte sig front først.

Head-to-Head 

Indbyrdes Premier League-kampe i alt: 55
Liverpool-sejre: 14
Manchester United-sejre: 28
Uafgjorte: 13

Liverpool-mål: 61
Manchester United-mål: 77

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED