AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 21:46
Opsat Winks kæmper for engelsk EM-plads

Harry Winks er klar til at kæmpe for en fast plads på Gareth Southgates landshold, der næste sommer skal spille EM.


Tottenhams 23-årige midtbanespiller Harry Winks har fået fem landskampe fra start på det engelske landshold og alle kampe er blevet vundet. Søndag aften kan han få sin sjette start for The Three Lions, når de skal op imod Kosovo i den sidste kamp i EM-kvalifikationen. 

England kvalificerede sig torsdag aften til næste sommers slutrunde efter en storsejr på 7-0 over Montenegro og derfor er den unge Spurs-spiller allerede indstillet på, at der skal arbejdes hårdt resten af sæsonen for at sikre sig en plads i EM-truppen.

- Der er en enorm konkurrence i denne trup på nuværende tidspunkt og alle præsterer godt for deres klubber. Det er naturligvis positivt, fordi det gør, at du selv holder dig skarp og på toppen, udtaler Winks til The Mirror.

Den store konkurrence gør samtidig, at Harry Winks ikke tør spå, om han er en del af landstræner Gareth Southgates trup til næste sommers EM-slutrunde.

- Vi kæmper alle for at komme med til slutrunden. Jeg skal fokusere på at holde et højt niveau gennem resten af sæsonen og vise landstræneren, at han kan stole på mig. Hvis alle gør det samme, så gør vi det svært for ham, men i første omgang skal jeg fokusere på mig selv og mit spil, slutter Harry Winks. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED