AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2022 10:36
Opsat på skifte: Tidl. City-spiller vil til Old Trafford

Tidligere Manchester City-spiller er angiveligt opsat på et skifte til Old Trafford i det kommende transfervindue.


Om en måneds tid vil det igen være muligt for Premier League-klubberne at hente nye spillere, når januartransfervinduet åbner.

En af de klubber, som forventes at handle, er Manchester United, som bl.a. er på udkig efter en angriber, da Cristiano Ronaldo har forladt klubben.

Derudover vil Erik ten Hag også hente en ny højreback, melder Sky Sports Germany.

Her har Manchester United-manageren udset sig Jeremie Frimpong fra Leverkusen. 

Den 21-årige hollænder, der har en fortid i Manchester City som ungdomsspiller, har spillet førsteholdsfodbold i Celtic og har også fået stor erfaring i Leverkusen siden sit skifte i 2021.

Jeremie Frimpong er efter sigende klar over interessen fra De Røde Djævle og skulle være meget opsat på et skifte til Old Trafford.

Meldingen fra Sky Sports Germany er, at et januarskifte bliver mere og mere sandsynlig.

Det berettes ikke, hvor meget Manchester United forventes at skulle betale for ham. Hos Transfermarkt lyder hans markedsværdi i øjeblikket på €25 millioner, der svarer til 185 millioner kroner.

Deltag i vores adventskonkurrence og vind en rigtig fed præmie:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE