Oprykkerne fra Sheffield United fortsatte opturen med sejr hjemme mod Bournemouth

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
09.02.2020 Kl. 15:53
Sheffield United tog søndag hjemme mod Bournemouth, hvilket endte med en 2-1-sejr til det stærke oprykkerhold fra Sheffield.

Oprykkerne fra Sheffield United lå inden dagens opgør på en overraskende sjetteplads i Premier League, og de tog hjemme imod Bournemouth, der inden opgøret lå på 16. pladsen – to point over nedrykningsstregen.

Udeholdet fra Bournemouth startede opgøret bedst, og de pressede hjemmeholdet tilbage på banen i en start, hvor hjemmeholdet havde svært ved at sætte flere afleveringer sammen i træk.

Bournemouth var også de farligste i indledningen, hvor de kom frem til et par afslutninger, før forløsningen kom i det 13. minut.

Her dukkede Callum Wilson op i feltet efter lidt pingpong, og han sparkede sikkert bolden i mål til en føring til udeholdet på 1-0.

Hjemmeholdet kæmpede sig langsomt ind i opgøret, men det var først i halvlegens tillægstid, at de bragte balance i opgøret.

Her dukkede Sheffield Uniteds rutinerede angriber Billy Sharp op i feltet efter et hjørnespark, der havde resulteret i noget pingpong inde i feltet, og Sharp var hurtigst på bolden og sikkerheden selv i afslutningen.

Dermed kunne de to mandskaber gå til pause med 1-1.

Fra anden halvlegs start var kampbilledet et andet, end hvordan det så ud i starten af første halvleg. Sheffield United tog teten og dominerede på bolden.

Anden halvleg startede også med et intenst opgør omkring trænerbænken, da Sheffield Uniteds manager kom i et mindre slagsmål med et par Bournemouth-spillere efter en hård tackling.

På trods af Sheffield Uniteds overtag kom Bournemouth til anden halvlegs første nærgående forsøg, da Nathan Ake sparkede tæt forbi den ene opstander.

Vi skulle langt hen i anden halvleg, før kampens tredje mål blev scoret. Målet kom til stor forløsning for hjemmeholdet, der bragte sig i front.

John Lundstram blev spillet fri i feltet af Mousset efter 84 minutters spil, og her svigtede midtbanespilleren ikke.

Ingen yderligere mål blev scoret, og dermed skød Sheffield United sig op på en foreløbig femteplads i Premier League foran Tottenham, der dog har en kamp til gode.