AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 14:41
Oprykkerklub sættes i forbindelse med gammel kending

Transferrygterne bliver lige så langsomt flere og flere. Nu er det Cardiff, som sættes i forbindelse med klubbens tidligere spiller, Jordon Mutch.


Neil Warnock har ikke lagt skjul på, Cardiff vil forsøge at forstærke sig i det kommende transfervindue. Det er blandt andet en midtbanespiller, som oprykkerklubben har udtrykt et ønske om at få tilknyttet i januar.

Nu sættes den walisiske klub i forbindelse med en gammel kending i form af den 27-årige Jordon Mutch, som forlod klubben for godt fire år siden efter at have tilbragt to sæsoner der.

Det er det britiske medie, Sky Sports, som erfarer, at Cardiff er interesseret i at få midtbanespilleren tilbage til klubben, når transfervinduet åbner igen om under en måned.

I øjeblikket er Jordon Mutch udlejet fra Crystal Palace til Vancouver Whitecaps, men lejeaftalen udløber ved årsskiftet, og dermed er vejen banet for Cardiff.

Det er næppe i Crystal Palace, at den engelske midtbanespiller har sin fremtid, og da han har kontraktudløb til sommer, vil han formentlig også kunne hentes for et relativt beskedent beløb.  

Det blev til 60 kampe for Jordon Mutch i Cardiff, hvor han scorede syv mål og lavede otte assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED