AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 13:35
Oprydning: Disse to spillere presser Pochettino på for at få

Mauricio Pochettino forsøger angiveligt at få Daniel Levy til at hente mindst to spillere i vintertransfervinduet.


Tottenhams katastrofale start på sæsonen kræver handling, og Mauricio Pochettino samt  Daniel Levy mødes angiveligt allerede senere på denne uge for at diskutere klubbens planer for det kommende transfervindue.

Og skal man tro Daily Star, så forsøger Tottenham-træneren at opfordre bestyrelsesformanden til at signe mindst to spillere - nemlig Paulo Dybala og Nice-højrebacken Youcef Atal.

Juventus-stjernen havde ifølge flere medier et ben i Londonklubben denne sommer, men komplekse forhandlinger satte en stopper for skiftet inden det engelske transfervindues deadline.

Der er dog forlydender i italiensk presse om, at Den Gamle Dame fortsat har argentineren sat til salg, så forhandlingerne kan måske genoptages i det nye år.

Algirske Youcef Atal har ikke samme status som offensivspilleren, men højrebacken har i nu mere end én sæson slået sit navn fast i Ligue 1 som en af de bedste offensive backs i Frankrig.

Han er lynende hurtig og kan også begå sig på en højrekant i stedet, hvilket blot understreger hans kvaliteter på modstanderholdets banehalvdel.

Men mens Pochettino håber på at kunne hente de to profiler, satser han også samtidigt på at kunne tage afsked med en række af sine nuværende spillere.

Serge Aurier risikerer at blive erstattet af Youcef Atal og solgt, skriver Daily Star, mens Victor Wanyama og Eric Diers Tottenham-karrierer også hænger i en tynd tråd.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED