Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 09:09
Opinion: Derfor vil Eriksen være spild af tid for United

Hvis Manchester United henter danske Christian Eriksen, vil det ikke være andet end spild.


Hvorfor vil danske Christian Eriksen ikke passe ind i Manchester United i øjeblikket?

Det er der bleve skrevet en opinion om af en engelsk journalist ved navn, Sourav Ghosh. 

Ifølge Football Insider er Manchester United blevet tilbudt Christian Eriksen til klubben fra Inter på en lejekontrakt for resten af sæsonen. Den danske playmaker har haft svært ved at falde til i det italienske, hvor han forsøgte at komme væk fra klubben i sommers og et retur til Premier League lignede et oplagt mulighed, hvor især Tottenham var klubben, de fleste spejdede til, som skulle hente Eriksen tilbage. 

Hvorfor skal Manchester United ignorere Inters tilbud? 

Ghosh kommer med to punkter, hvorfor. 

1. Eriksen er i frygtelig dårlig form

Eriksens form har været nedadgående i løbet af det seneste år. Den 28-årige lykkedes dog at få nettet syv gange og noterede for seks assist sidste på trods af, han kun fik 54 kampe Tottenham og Inter tilsammen.

Derudover har danskeren ikke formået at åbne for hverken scorings- eller assistkontoen denne sæson. Den erfaring, Eriksen medbringer, vil være et kæmpe pluspunkt, men hans manglende form vil være en stor risiko at tage, hvis man vælger skrive kontrakt med ham for resten af sæsonen. Desuden er det vigtigt at tage med, hvorvidt han overhovedet passer ind i Ole Gunnar Solskjærs system, hvor der er mange om buddet på midtbanepladserne og især de offensive. 

2. United behøver ikke en ekstra playmaker

Selvom Eriksen er en fanstastisk spiller at have på sit hold, har Manchester United tydeligt ikke brug for ham på dette tidspunkt, hvor man har en portugiser, der spiller fremragende fodbold, og har gjort det, siden sin ankomst fra Sporting. Derudover er midtbanen overbemandet, hvilket også kan ses ved Uniteds sommerindkøb, Donny van de Beek, som har set mere fodbold end spillet det siden skiftet fra Ajax i sommers for en stor sum. Den tidligere Spurs-playmaker spiller i en angribende midtbanerolle, hvor, som tidligere nævnt, er en Bruno Fernandes, der har den plads. Når man ser på Fernandes' betydning for Manchester-mandskaber, vil det nærmest være en umulig opgave for Eriksen at få spilletid på den position. 

En tilføjelse af endnu en angribende midtbanespiller vil betyde, at der vil komme en overflod af den slags spillere i truppen, hvor også Juan Mata, Paul Pogba, Donny van de Beek samt Jesse Lingard er at finde. Sidstnævnte kan dog være på vej væk inden for den sidste uge af vinter-transfervinduet.

Med al respekt for Eriksens talenter, vil han blot være overskud i United. Han kan sagtens spille andre positioner, men medmindre han kan spille højre kant, så vil det absolut ikke give mening at skrive kontrakt med ham - også selvom der blot er tale om en låneaftale for resten af sæsonen. 

Eriksen er en kvalitets-spiller med stor erfaring til Premier League, og har vist sit værd i ligaen. Imidlertidigt har den 28-åriges form og beføjelser været nedadgående, hvor man samtidig kan argumentere for, at han ikke engang vil blive garanteret spilletid i United-trøjen.

Derfor vil det være bedst, hvis klubben valgte at holde sig væk, for det vil blot være spild af tid.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED