Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 20:18
Operationen gik godt: Gode nyheder om Elliott

Liverpool meddeler at Harvey Elliotts operation tirsdag er gået lige efter bogen.


Liverpools uheldige komet Harvey Elliott blev opereret tidligere i dag og dén operation er gået lige efter bogen. Det meddeler Liverpool på sin hjemmeside.

Det unge stjerneskud kom alvorligt til skade med sin ankel, da Leeds Uniteds Pascal Strujik ramte uheldigt og voldsomt med en tackling, hvilket fik sat Elliotts ankel ud af spil.

Heldigvis reagerede lægestaberne på stadion ganske hurtigt og fik reduceret skaden mest muligt. Det fortæller Liverpools klublæge Dr. Jim Moxon til hjemmesiden.

- Vi var i stand til at reducere forskydningen (af anklen, red.) med det samme på banen og Harvey blev opereret i dag for at reparere skaderne. Operationen var en succes, så hans comeback begynder nu.

- Vi vil ikke lægge pres på ham ved at sætte en specifik tidsramme, udover at vi regner med at se han tilbage på banen senere på sæsonen (...)

18-årige Harvey Elliott var startet sæsonen med bravour for The Reds inden uheldet altså var ude. Nu er spørgsmålet så, hvornår et comeback står for døren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE