Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 19:03
Operation Messi: Argentineren 'rykker tættere' på Manchester City

Lionel Messi og et skifte til Manchester City kan meget vel blive en realitet næste sommer.


Manchester City kunne tidligere i dag offentliggøre en kontraktforlængelse til Pep Guardiola, og det har sat gang i transferrygterne om Lionel Messi.

I sommer var argentineren meget opsat på et skifte til Etihad Stadium, men uden held, da Barcelona ikke ville slippe ham. 

Næste sommer kan han selv vælge, da han har kontraktudløb, og ifølge det spanske medie Deportes Cuatro rykker han tættere og tættere på et skifte til Manchester City på en fri transfer.

Lionel Messi er efter sigende stadig ikke glad for at være i klubben, selv om Josep Bartomeu valgte at træde af. 

Mediet beretter yderligere, at argentineren er klar til en ny udfordring og ønsker et skifte til Manchester City, hvor han kan spille under sin tidligere træner, Pep Guardiola, som han har et stærkt bånd til.

Ledelsen i Manchester City er også meget opsatte på at bringe Lionel Messi til klubben, og de har igangsat en plan - 'Operation Messi' - med det formål om at få en handel i hus.

VIND FOOTBALL MANAGER 21 HER:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED