Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2021 14:13
Op og stå: Nu kan PL-klubber snart have stående fans

Et pilotprojekt fra det nye år giver klubberne mulighed for at have stående fans.


I over 25 år har det været forbudt at stå op til fodbold i de bedste engelske rækker, men et nyt piloprojekt skal være det første spadestik til en ændring af de gældende regler.

Klubber i både Premier League og Championship får nemlig mulighed for at have arealer med stående fans på deres stadions fra nytår. Netop som en del af pilotprojektet. Det skriver Sky Sports.

For at blive en del af projektet skal klubberne ansøge om, at blive en del af et early adopter-program inden d. 6. oktober. Bliver de godkendt, så kan de fra nytår tilbyde deres fans arealer, hvor man kan stå op og se kampene.

De engelske myndigheder ønsker nemlig at blive klogere på mulighederne for at implementere safe standing, men har i årevis undladt at rykke på dette, da Hillsborough-tragedien stadig kaster sine lange skygger over engelsk fodbold.

Nu håber man så at kunne prøve mulighederne af og så evaluere, hvilket måske kan skabe en fremtid, hvor man ikke skal placere bagdelen på et plasticsæde, når man er til bold i Premier League eller Championship.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE