Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 14:18
Op mod 10 spillere er smittet: Premier League-klub beder om at få kamp udsat

The Telegraph skriver, at op mod 10 Newcastle-spillere kan være smittet med Covid-19 i øjeblikket.


Newcastle risikerer at være uden op mod 10 spillere til fredagens kamp mod Aston Villa, og i frygt for at situationen kan eskalere endnu mere, har klubben derfor i sinde at bede Premier League om at udsætte kampen, erfarer The Telegraph tirsdag eftermiddag.

Avisen erfarer, at The Magpies allerede er i dialog med Premier League, efter en masseudbrud i spillertruppen har tvunget klubben til helt at lukke sit træningsanlæg.

En lignende situation er aldrig set før, så Premier League har ingen præcedens at træffe en beslutning på. I øjeblikket kan Newcastle i teorien stadig stille med et kampdygtigt hold mod Aston Villa, men det er klart, at Steve Bruces muligheder er blevet drastisk reduceret med op mod 10 smittetilfælde - og potentielt flere positive tests gennem de kommende dage.

Lige nu har den nordengelske klub som tidligere nævnt set sig nødsaget til helt at sætte træningen på standby, og klubben frygter, at det viser sig umuligt overhovedet at forberede sig til fredagens kamp. Desuden er der også strikse regler for rejse mellem de engelske regioner, og det er uvist, hvorvidt klubben kan rejse sydpå mod Birmingham uden at bryde det engelske coronareglement.

Formelt skulle Newcastle endnu ikke have bedt Premier League om at udsætte kampen, men klubben skulle være i dialog med de relevante myndigheder for at se, om der er grundlag for at få kampen udskudt.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED